ЗА НАС

Продуцентска компания ЕМ БИ МЮЗИК ЕНТЪРПРАЙСИС специализира основно в организирането на публични събития, концерти, спектактли, конкурси, фестивали и други.

Мисията ни е да предоставим възможност на млади творци-музиканти да развиват своята дейност и перспективен потенциал у нас и в чужбина с представяне в програми, концерти и спектакли.

Оновните цели на компанията са да:

  • Развива, подпомага и обогатява културната, творческа и просветната дейност в страната.
  • Запазва обичаите и традиционните обредни практики.
  • Разпространява българската култура по света.
  • Издирва и подпомага млади творци.

Можем да се похвалим с над 2800 участника в нашите събития,
над 7000 минути сценично време,
над 400 раздадени награди на нашите конкурси и фестивали.

Продуцентска компания ЕМ БИ МЮЗИК ЕНТЪРПРАЙСИС е организация тясно насочена в сферата на културата. Освен основната дейност по организация на културни мероприятия и други, организацията има за цел да привлече млади професионалисти за създаване на културни продукти – концерти, музикални албуми, спектакли и други, обединяващи се от идеята за показване и запазване на традиционното изкуство и звучене, поднесено по съвременен начин.

Широката дейност на компанията предлага на своите клиенти изработка на индивидуален дизайн за всякакъв вид мероприятия, печат на винили, афиши, флаери, рол банери и др., отдаване под наем на сценични конструкции, подиуми, озвучаване, осветление и др.